ירקות ירוקים מוקפצים • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
ירקות ירוקים מוקפצים של שי-לי ליפא
ירקות ירוקים מוקפצים של שי-לי ליפא צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 01:51 05/11/2015
שי-לי ליפא

שי-לי ליפא, עם תוספת שמתאימה לכל ארוחה, ירקות ירוקים מוקפצים בסגנון אסייתי.

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

500 גרם שעועית ירוקה טרייה, נקיה מעוקצים בקצוות


1 תפרחת ברוקולי בינונית מופרדת לפרחים גדולים


2 כוסות אפונה קפואה


2 כפות שמן זית


1 שן שום גדולה קצוצה דק


2 כפות רוטב סויה


1 כף סילאן


1 כף עלי תימין


מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה

 

 

  • מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול.
  • מוסיפים את הירקות ומבשלים 3-2 דקות עד שמתחילים להתרכך.
  • מסננים היטב.
  • מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה בינונית.
  • מוסיפים שמן זית ושום ומאדים כדקה תוך כדי בחישה עד שהשום מתחיל להתרכך (נזהרים לא להזהיב).
  • מוסיפים את הירקות החלוטים, סויה, סילאן ותימין ומערבבים.
  • מקפיצים כ-2 דקות למיזוג טעמים.
  • טועמים ומתקנים תיבול.

 

 
 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.