בוקה אנטיפסטי • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
בוקה אנטיפסטי
בוקה אנטיפסטי צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 11:38 12/11/2015
שי-לי ליפא

שי-לי ליפא עם רעיון גאוני ומרשים להגשת אנטיפסטי, שכל האורחים יאהבו

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | 12 בוקטים | רמת קושי: קל

 

מצרכים

12 גבעולי בצל ירוק דקים


2 זוקיני ארוכים חצויים וחתוכים למקלות בעובי 1 ס"מ


2 גזרים ארוכים חצויים וחתוכים למקלות בעובי 1 ס"מ


1 פלפל אדום חתוך למקלות בעובי 1 ס"מ


1 פלפל צהוב חתוך למקלות בעובי 1 ס"מ


שמן זית


מלח גס ופלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה

 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  • מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. חולטים את גבעולי הבצל הירוק 30-20 שניות עד שמתחיל להתרכך.
  • מכינים 12 זרים קטנים כשבכל זר יש את כל הירקות מספר פעמים.
  • קושרים בצל ירוק סביב כל זר. מניחים בתבנית. יוצקים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
  • אופים בתנור החם 30-25 דקות עד שהירקות רכים אך עדיין מוצקים.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.