תפוחי עץ אפויים • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
תפוחי עץ אפויים
תפוחי עץ אפויים צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 03:53 17/11/2015
שי-לי ליפא

שי-לי ליפא עם מתכון נוסטלגי וכיפי שיחמם כל ארוחה,תפוחי עץ אפויים בתנור, שמכינים בקלות!

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | 6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

6 תפוחי עץ גדולים מזן דלישס


1/3 כוס סילאן


1/3 כוס צימוקים


1/3 אגוזי פקאן או מלך שבורים גס


2 כפות מים


1 כפית שטוחה קינמון טחון

 

אופן הכנה

 
  • מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • מרוקנים את הליבה של כל תפוח בעזרת כפית פריזיאן, לא עד הסוף (משאירים את תחתית התפוח כדי שהמילוי לא יזלוג החוצה).
  • מערבבים סילאן, צימוקים, אגוזים, מים וקינמון בקערה. ממלאים כל תפוח בתערובת.
  • מניחים את התפוחים בתבנית ומכסים בנייר אלומיניום.
  • אופים בתנור החם כ-40 דקות עד שהתפוחים רכים.
  • מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 7-5 דקות עד שהאגוזים והצימוקים זהובים (נזהרים לא לשרוף).

 

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.