סלט פסטה בנוסח תוניסאי • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
סלט פסטה בנוסח תוניסאי
סלט פסטה בנוסח תוניסאי צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 04:02 17/11/2015
שי-לי ליפא

שי-לי ליפא עם סלט פסטה שיזכיר לכם את הכריך התוניסאי האהוב, ויהיה ארוחת צהריים או ערב מלאה.

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 6-8 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

1 חבילה (500 גרם) פסטה חלולה (קונכיות, פנה, צדפים)


2 כפות שמן זית


2 קופסאות טונה לימון סטארקיסט, מסוננות היטב


1/2 כוס זיתים שחורים (עדיף קלמטה) מגולענים


1/2 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה גס


 

לרוטב:
1/4 כוס שמן זית


3 כפות לימון כבוש קצוץ דק


2 כפות מיץ לימון


1 כף חומץ טבעי 5%


1 שן שום כתושה


1 כפית חרדל דיז'ון חלק


1 כפית אריסה (לא חובה)


1/4 כפית סוכר


מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה

 

  • מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לדרגת אל-דנטה.
  • מסננים היטב.
  • יוצקים 2 כפות שמן זית ומערבבים על מנת שהפסטה לא תידבק. מצננים.
  • מעבירים את הפסטה לקערה גדולה ומוסיפים טונה, זיתים וכוסברה או פטרוזיליה.
  • מערבבים את חומרי הרוטב. יוצקים על הסלט ומערבבים.
  • טועמים ומתקנים תיבול.
  • מגישים בטמפ' החדר.
  • אפשר לשמור בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. מוציאים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההגשה, טועמים ומרעננים את התיבול.

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.