עוגיות קורבייה • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
עוגיות קורבייה
עוגיות קורבייה צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 00:59 19/11/2015
שי-לי ליפא

שי-לי ליפא עם מתכון לעוגיות פריכות ורכות בו זמנית, עם חמאה ושקדים, שקשה לעמוד בפניהן

 
 
 
 
 

סוג מתכון: עוגיות | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 45 דקות | כ-45 עוגיות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

150 גרם חמאה רכה


100 גרם אבקת סוכר


2 כוסות (280 גרם) קמח רגיל


100 גרם שקדים טחונים


1 כפית שטוחה אבקת אפייה


1 ביצה


2 כפות אוזו

 

לקישוט:
אבקת סוכר

 

אופן הכנה

 
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  • מערבלים חמאה ואבקת סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית-בינונית כ-2 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה.
  • מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים כדקה עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
  • יוצרים כדורים בקוטר 1/2 2 ס"מ, מגלגלים לגליל בקוטר 1 ס"מ ומקפלים לסהרון.
  • מניחים בתבניות.
  • אופים בתנור החם 20-15 דקות עד שהעוגיות זהובות. מצננים היטב.
  • זורים מעל אבקת סוכר בנדיבות.
  • שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.