אגוזים בג'ינג'ר ופפריקה • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
אגוזים בג'ינג'ר ופפריקה
אגוזים בג'ינג'ר ופפריקה צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 00:59 30/11/2015
שי-לי ליפא

שי-לי ליפא עם מתכון לנשנוש המושלם, שמכינים בקלות. אגוזים בתיבול מתוק-מלוח-חריף, שקשה להפסיק לאכול

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חטיף | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

2 כוס סוכר


1/2 כוס מים


1 כפית גדושה פפריקה חריפה


1 כפית פפריקה מתוקה


1/2 כפית מלח


1 כוס שקדים טבעיים לא קלויים עם הקליפה


1 כוס אגוזי מלך


1 כוס אגוזי פקאן


1 כוס ג'ינג'ר מסוכר חתוך לקוביות בגודל 1/2 ס"מ

 

אופן הכנה

 
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • מחממים מחבת גדולה על להבה גבוהה. מוסיפים סוכר ומים ומבשלים עד לרתיחה.
  • מוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה ומלח ומערבבים. מבשלים כדקה עד שהסוכר מתמוסס והסירופ מבעבע ומסמיך מעט.
  • מסירים מהלהבה. מוסיפים אגוזים וג'ינג'ר ומערבבים עד שהם מצופים בקרמל. משטחים בתבנית בשכבה אחת.
  • אופים 10-8 דקות עד שהאגוזים זהובים (נזהרים לא לשרוף).
  • מצננים היטב ושומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.