מתכון וידאו לפשטידת קישואים וגבינה

 
פשטידת קישואים וגבינה
פשטידת קישואים וגבינה צילום: נטלי אביב
 
עודכן 01:07 01/12/2015

פשטידת קישואים וגבינה צפתית- המנה המושלמת לארוחת ערב קלילה. קצת מאמץ והרבה טעם!

 
 
 
 
 

 

השבוע במדור הוידאו של נטלי : פשטידת קישואים וגבינה צפתית שמכינים בקלות. והטעם?

 

מצרכים

5 קישואים בינוניים


350 גר׳ גבינה צפתית 5%, מפוררת


250 גר׳ קוטג׳


1 בצל קטן


1 כף שמן זית


2 כפות קמח


1 ו-1/2 כפיות מלח


1 כף אבקת מרק בטעם עוף


1 כפית פלפל שחור


3 ביצים

 
 

אופן הכנה

 

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • קןצצים את הקישואים והבצל במעבד מזון בפולסים קצרים.
  • מסננים היטב ממים.
  • מחממים שמן זית במחבת על אש בינונית-גבוהה ומטגנים את הקישואים והבצל עד להתרככות, בין 5 ל-7 דק׳.
  • טורפים את הביצים, מוסיפים את הגבינות והתבלינים ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את הקישואים והבצל ומערבבים.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להיטמעות הקמח בבלילה.
  • שופכים לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה. ניתן להשאיר מעט שוליים על מנת להקל על הוצאת הפשטידה מהתבנית.
  • מכניסים לתנור למשך כ-40 עד 50 דק׳, עד שהפשטידה משחימה מעט ודי יציבה.
  • מניחים להתקרר בטמפרטורת החדר, ומכניסים למקרר להתקררות נוספת למשך כ-30 דק׳.
  • חותכים לריבועים ומגישים.

 

 

הירשמו לערוץ של נטלי ביוטיוב ולא תחמיצו אף מתכון חדש:

 

 

 

בשבוע שעבר הכינה נטלי חלות מיני מתוקות, בזיגוג דבש וקנמון

 

רוצים לשאול את נטלי שאלות? הכנסו לעמוד הפייסבוק שלה

 
עוד כתבות במדור All Things Food
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.