סירות קישואים ממולאות • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
סירות קישואים ממולאות
סירות קישואים ממולאות צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 01:11 10/12/2015
שי-לי ליפא

שי-לי ליפא עם מתכון לקישואים פריכים וממולאים בגבינות. תוספת או ארוחת ערב קלילה ובריאה, שכל אחד יאהב.

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 10 ממולאים | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

5 קישואים בינוניים חצויים לאורכם


שמן זית לטיגון


1 קובייה (250 גרם) גבינה בולגרית מפוררת גס


100 גרם גבינת קשקבל מגוררת גס


1/4 כוס שמיר קצוץ דק


פלפל שחור גרוס


1 ביצה גדולה טרופה


1/3 כוס פירורי לחם

 

אופן הכנה

 
מכינים את הקישואים למילוי:
  • מרוקנים את תוכנם של הקישואים בעזרת קישואן או כפית (משאירים דופן של 1/2 ס"מ).

מכינים את המילוי, ממלאים ומטגנים:
  • מערבבים את חומרי המלית בקערה.
  • ממלאים את הקישואים במלית ומהדקים.
  • טובלים את הצד הממולא של כל קישוא בביצה ואחר כך בפירורי לחם.
  • יוצקים שמן זית בגובה 1/2 ס"מ למחבת טפלון ומחממים על להבה בינונית.
  • מניחים את הממולאים כשהחלק המצופה כלפי מטה ומטגנים כ-2 דקות עד שהציפוי זהוב ואטום.
  • הופכים ומזהיבים כ-2 דקות.
  • מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.