מתכון וידאו לבולונז צמחוני

 
בולונז צמחוני
בולונז צמחוני צילום: נטלי אביב
 
עודכן 01:24 15/12/2015

נטלי אביב עם מתכון וידאו לפסטה ברוטב בולונז צמחוני, שטעים לא פחות מהגרסא הבשרית ואפשר בקלות להפוך גם לטבעוני!

 
 
 
 
 

 

השבוע במדור הוידאו של נטלי : פסטה ברוטב בולונז צמחוני, טעים כמו הבשרי, שכיף להכין ולאכול.

 

מצרכים

חצי חבילת טבעול טחון (ניתן לטבען בקלות על ידי החלפה בטחון מהצומח שהוא vegan friendly)


1 חבילת פטריות קצוצות דק


1 גזר בינוני קצוץ דק


בצל קטן קצוץ דק


2 שיני שום קצוצות


1 כפית ג׳ינג׳ר קצוץ


1 כף צ׳ילי גרוס


2 פחיות עגבניות מרוסקות משומרות + 1 פחית מים (כדאי למלא את הפחית של העגבניות המרוסקות במים כדי לא לבזבז את הטעם הנפלא של העגבניות!)


1/4 כוס יין אדום


מלח ופלפל שחור לפי הטעם


1 כף רוטב סויה


בזיליקום טרי


חצי חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות האריזה


1 כף שמן זית

 
 

אופן הכנה

 

  • מחממים שמן זית בסיר גדול ומזהיבים את הבצל, השום והג׳ינ׳ר למשך כדקה על אש בינונית-גבוהה.
  • מוסיפים צ׳ילי גרוס וממשיכים להזהיב למשך כשתי דקות.
  • מוסיפים את הירקות ומטגנים עד לאידוי הנוזלים.
  • מוסיפים את העגבניות המרוסקות, ממלאים פחית אחת במים ומוסיפים לסיר.
  • מוסיפים יין אדום, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומכסים למחצה.
  • מבשלים את הרוטב למשך כ-45 דק׳ עד להסמכה, על אש בינונית-נמוכה.
  • לקראת סיום הבישול- מבשלים את הפסטה במי מלח.
  • מסננים ומוסיפים לסיר עם הרוטב.
  • מוסיפים רוטב סויה ועלי בזיליקום טריים.
  • מערבבים מעט ומכסים למשך כ-10 דק׳, כך שהפסטה תספוג את הרוטב.
  • ניתן להוסיף מעל גבינת פרמז׳ן מגורדת.

 

 

הירשמו לערוץ של נטלי ביוטיוב ולא תחמיצו אף מתכון חדש:

 

 

 

בשבוע שעבר הכינה נטלי סופגניות ביתיות.

 

רוצים לשאול את נטלי שאלות? הכנסו לעמוד הפייסבוק שלה

 
עוד כתבות במדור All Things Food
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.