קציצות טונה עם לימון כבוש • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
קציצות טונה עם לימון כבוש
קציצות טונה עם לימון כבוש צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 14:32 29/12/2015
שי-לי ליפא

שי-לי ליפא עם מתכון לקציצות שכל המשפחה תאהב, מטונה ולימון כבוש, שמוסיף המון טעם

 
 
 
 
 

סוג מתכון: דגים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 40 דקות | כ-12 שעות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

3 קופסאות טונה בשמן זית, מסוננות היטב


1 כוס פירה קר (משני תפוחי אדמה בינוניים)


2 ביצים


1/2 כוס פירורי לחם


1/3 כוס כוסברה קצוצה דק


2 כפות לימון כבוש קצוץ דק


מלח ופלפל שחור גרוס


לטיגון:
שמן זית

 

אופן הכנה

 
מכינים את הלחם:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • משמנים היטב את הלחם. מניחים בתבנית.
  • אופים בתנור החם 12-10 דקות עד שהלחם מקבל קראסט זהוב ופריך.

מכינים את הקציצות:
  • מערבבים את חומרי הקציצות בקערה.
  • מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול. טועמים ומתקנים במידת הצורך.
  • יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1/2 ס"מ ומחממים על אש בינונית.
  • בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים קציצות פחוסות בקוטר 4 ס"מ.
  • מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד עד שהן זהובות. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  • מגישים את הקציצות בתוך הלחם עם רוטב העגבניות.

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.