מתכון לקדירת שעועית וירקות שורש חורפית

 
קדירת שעועית וירקות שורש חורפית'
קדירת שעועית וירקות שורש חורפית' צילום: רונן מגנן, סטיילינג: עמית פרבר
 
עודכן 12:59 12/01/2016

ארוחה מושלמת בתוך סיר אחד, כל כך פשוטה להכנה, משביעה, בריאה ומלאה בטעם, עם ירקות שורש שמעניקים טעם עמוק ועשיר לתבשיל

 
 
 
 
 

סוג מתכון: צמחוני | זמן הכנה: שעה ורבע | זמן כולל: שעה ורבע | 6 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

1 כוס שעועית אדומה מבושלת מוקפאת סנפרוסט


3 כפות שמן זית


4 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לפרוסות גסות


1 גבעול כרישה, חתוך לפרוסות גסות


6 בצלי שאלוט- , חתוכים לשש


2 קולורבי, קלופים וחתוכים


2- 3 צנוניות גדולות, קלופות וחצויות


2/3 1 כוסות מים

 

לתיבול:
2 שיני שום, כתושות


1/2 פלפל צ'ילי, פרוס


מיץ מלימון טרי


3 כפות דבש


1/2 כפית כורכום


1 כף רסק עגבניות


1/3 כוס יין לבן


מלח ,פלפל שחור

 

 

אופן הכנה

 

 

  • מחממים שמן בסיר גדול וכבד ומכניסים את הגזר והכרישה, מערבבים, מוסיפים את הבצל, הקולורבי, והצנוניות.
  • מערבבים יחד את כל מרכיבי התיבול יוצקים לסיר ומוסיפים את 2/3 כוס המים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים לסיר את השעועית ומבשלים בסיר מכוסה 10 דקות, יוצקים פנימה את כוס המים שנותרה ומבשלים שעה נוספת על להבה נמוכה.

 

מומלץ להגיש עם יוגורט.

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לחורף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.