מתכון לפסטה ללא גלוטן עם קרמבל ברוקולי

 
פוזילי ללא גלוטן עם קרמבל ברוקולי
פוזילי ללא גלוטן עם קרמבל ברוקולי צילום: אסף אמברם
 
עודכן 09:07 27/01/2016

מסימיליאנו מכין פסטה נטולת גלוטן עם רוטב מקורי במיוחד של קראמבל מברוקולי. בריא וטעים במיוחד!

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה, טבעוני| זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: חצי שעה | 4-5 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

1 חב' פסטה ללא גלוטן, "ברילה"


5 שיני שום קלופות ופרוסות דק


1/3 כוס שמן זית מעולה


4 יחי' פלפל אדום יבש


2 תפרחות ברוקולי


1 כוס שמן לטיגון

 

אופן הכנה

 

 

  • מרתיחים 5 ליטר מים בסיר גדול, מוסיפים כף שטוחה של מלח ואת ראשי הברוקולי.
  • מבשלים עד שמתרכך (כך שמזלג עובר בנוחות בגזע) - מוציאים מהמים ומעבירים לצלחת.
  • בסיר קטן מחממים את שמן הזית, מוסיפים את פרוסות שיני השום ומטגנים עז להזהבה קלה.
  • מוסיפים את פרחי הברוקולי, מטגנים ומפוררים באמצעות מזלג, עד שנוצרים פירורים עבים.
  • בסיר גדול מרתיחים 5 ליטר מים, מוסיפים כפית מלח ואת הפסטה.
  • מבשלים לפי ההוראות שעל האריזה, ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
  • בינתיים, מניחים את השמן לטיגון בסיר קטן, מוסיפים את הפלפל האדום (נקי מגרעינים), ומטגנים כדקה בחום נמוך, מוציאים ומתבלים בקורט מלח.
  • מוסיפים את הפסטה לפירורי הברוקולי, יוצקים חצי כוס מנוזלי הבישול, מבשלים דקה נוספת ומעבירים לצלחת הגשה.
  • מניחים מעל את הפלפלים המטוגנים ומגישים מייד.

 

 

מחפשים עוד מתכונים ללא גלוטן? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור מתכונים ללא גלוטן
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.