שפצלה (נוקדלי – nokedli) • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
שפצלה (נוקדלי – nokedli)
שפצלה (נוקדלי – nokedli) צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 13:24 08/02/2016
שי-לי ליפא

הבצקניות הממכרות האלה ישמחו לשכשך בכל רוטב שרק תכינו, והן התוספת המושלמת לכל מי שרוצה קצת לגוון

 
 
 
 
 

תקראו להן בצקניות, שפצלה או נוקדלי, אבל רק תכינו אותן, ההתמכרות מובטחת! הבצקניות שיישתדכו הכי טוב עם עוף פפריקש, או כל רוטב אחר שתעלו על הדעת.

 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח רגיל


1 כפית שטוחה מלח


מעט אגוז מוסקט טחון טרי


2 ביצים גדולות (L)


2/3 כוס (160 מ"ל) מים מינרליים או מסוננים


1 כף שמן זית

 
 

אופן הכנה

  • מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. מערבבים קמח, מלח ואגוז מוסקט בקערה.
  • מוסיפים ביצים ומים ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת בלילה צמיגית ודביקה.
  • מעבירים למכשיר היוצר נטיפי בצק ומכניסים לבישול במים.
  • מבשלים 3-2 דקות עד שהשפצלה צפים. מסננים היטב
  • מוסיפים כף שמן ומערבבים כדי למנוע הידבקות.

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.