נגיסי תירס ועוף • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
נגיסי תירס ועוף
נגיסי תירס ועוף צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 15:54 09/02/2016
שי-לי ליפא

ילדים מתים על שניצלוני תירס, אבל הגרסא התעשייתית לא ממש בריאה. בואו לגלות כמה קל להכין אותם בבית, וזה אפילו יותר טעים!

 
 
 
 
 

סוג מתכון: עוף | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 45 דקות | כ-24 נגיסים | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

2 כוסות גרגרי תירס קפואים


1/2 חבילה (400 גרם) שניצל עוף "עוז והדר" חתוך לנתחים בגודל 3*4 ס"מ


2 ביצים


1/3 כוס פירורי לחם


2 כפות רוטב סויה


1/2 כפית פפריקה מתוקה


מלח ופלפל שחור גרוס


 

לציפוי:
1 כוס פירורי לחם


1/4 כפית מלח


לטיגון:
שמן חמניות או תירס

 
 

אופן הכנה

חולטים את התירס:
  • מרתיחים מי מלח בסיר גדול.
  • מוסיפים את התירס וחולטים כ-3 דקות עד שהתירס רך.
  • מעבירים למסננת ומצננים כ-10 דקות.

מכינים את הנגיסים:
  • מעבירים 1/2 מכמות מהתירס החלוט למעבד מזון (את שאר הגרגרים שומרים שלמים).
  • מוסיפים עוף, ביצים, פירורי לחם ורוטב סויה, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל ומערבלים למחית גסה.
  • מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים את גרגרי התירס ששמרנו שלמים. מערבבים היטב.
  • מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול.

מצפים:
  • מערבבים פירורי לחם ומלח בקערה. בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים מהתערובת נאגטס פחוסים ומצפים בפירורי לחם מכל הצדדים.
  • מטגנים: יוצקים למחבת טפלון שמן זית בגובה 1/2 ס"מ ומחממים על להבה בינונית.
  • מטגנים את הנאגטס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים.
  • מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.