הפשרה מהירה: הטריק המהיר הזה להפשרת בשר ישנה את חייכם

 
בשר טחון קפוא
בשר טחון קפוא צילום: fotolia
 
עודכן 01:29 15/02/2016

מי מאיתנו לא הגיע לרגע שבו הוא רוצה להכין ארוחה אבל שכח להוציא מראש את הבשר מהמקפיא? הטריק הזה יפתור באופן סופי את הבעיה הזו

 
 
 
 
 

לכל מתכוני הבשר שלנו - לחצו כאן

 

מי מאיתנו לא נזכר פתאום שממש בא לו לבשל ארוחה עם עוף, בשר טחון או אולי איזה סטייק, רק כדי להיזכר שבעצם הבשר קפוא ואין הרבה מה לעשות איתו? או אולי אפילו תכנן מראש, אבל שכח להוציא את הבשר מהקפאה בזמן?

 

מחפשים טריק מושלם לקירור של בקבוק יין ב-7 דקות? לחצו כאן

 

במקום להתייאש, ללכת לקנות בשר טרי או לוותר בכלל על הארוחה, הטריק הקטן הזה ישנה את חייכם:

 

 

 

כל מה שבעצם צריך זה סיר עם מים ושקית סנדוויצ'ים אטומה.

 

מחממים את המים בסיר לבערך 60 מעלות (140 מעלות פרנהייט בסרטון). אם אין דרך לבדוק, זה אמור להיות מעט יותר חם מהמים החמים בברז, נוצרות מעט בועות קצרות בתחתית הסיר, ואפשר לשים (בזהירות!) את האצבע במים ללא יותר מ-2 שניות.

 

מכניסים את נתח הבשר שאנחנו רוצים להפשיר (השיטה מתאימה לחלקי עוף, בשר טחון או סטייקים לא עבים, ולא לחתיכות גדולות יותר) לשקית אטומה, ומכניסים אותה אל תוך המים. עוף יפשיר תוך בערך 10 דקות, ובקר תוך כ-12 דקות, וזהו, אפשר להשתמש בהם והארוחה ניצלה!

 

קחו בחשבון שהעוף מעט מלבין מהמים החמים במהלך ההפשרה (הוא מתחיל להתבשל מעט), אבל זה לא פוגע בתהליך הבישול או בטעם שלו.

 

בפעם הבאה שאתם נתקעים בלי בשר מחוץ למקפיא, כבר תדעו מה לעשות.

 
עוד כתבות במדור מצאנו ברשת
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.