סלסת עגבניות צלויות • מתכון של ישראל אהרוני

 
סלסת עגבניות צלויות
סלסת עגבניות צלויות צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 09:40 23/02/2016
ישראל אהרוני

הממרח המושלם למרוח על לחם, או להגיש עם נאצ'וס (וחטיפים אחרים שאוהבים) כשהאורחים מגיעים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 40 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

8 עגבניות בשלות


2 בצלים סגולים חצויים לאורכם


1 פלפל ירוק חריף


ראש שום


פלפל צ'יפוטלה


עלי אורגנו


חצי כוס שמן זית


מלח, פלפל גרוס


חצי כוס כוסברה קצוצה גס


1 כף צ'יפוטלה קצוץ

 
 

אופן הכנה

 

  • מורחים את הירקות בשמן זית, מפזרים עלי אורגנו. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה.
  • צולים את הירקות בתנור שחומם מראש לחום של 240 מעלות כחצי שעה. מקררים מעט.
  • קוצצים במעבד מזון בפולסים, קיצוץ גס
  • מוסיפים שמן, צ'יפוטלה, תבלינים וכוסברה
  • מגישים עם נאצ'וס

 

 

 

רוצים לראות את אהרוני מכין את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.