כבד קצוץ הכי טעים שיש • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
כבד קצוץ הכי טעים שיש
כבד קצוץ הכי טעים שיש צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 14:06 14/09/2017
שי-לי ליפא

לכל משפחה יש את הגרסא שלה לכבד קצוץ, אבל נסו את הגרסא הזו של שי לי ליפא, יש לנו הרגשה שהיא תהפוך לגרסא הקבועה שלכם

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 35 דקות | 6-8 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

1/4 כוס שמן זית


3 בצלים בינוניים קצוצים גס


1 חבילה (600 גרם) כבדי עוף טריים


1 כף ברנדי או קוניאק


3 ביצים קשות


מלח ופלפל שחור גרוס

 
 

אופן הכנה

  • מוציאים את הכבדים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
  • מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית ובצל ומטגנים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל זהוב ורך. מוציאים את הבצל לצלחת.
  • מוסיפים כבדים למחבת (אין צורך לשמן) ומטגנים 3-2 דקות מכל צד עד שהכבדים מוכנים אך עדיין ורדרדים מבפנים.
  • מוסיפים ברנדי, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהלהבה. מצננים היטב.
  • מעבירים את הבצל המטוגן, הכבדים והביצים הקשות למעבד מזון ומעבדים בפולסים רק עד לקבלת תערובת גסה ואחידה אך לא משחתית. טועמים ומתקנים תיבול.
  • מחלקים לצנצנות ושומרים במקרר.

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.