לביבות ירק ותפו"א עיראקיות (ערוק) • מתכון של ישראל אהרוני

 
לביבות ירק ותפו"א עיראקיות (ערוק)
לביבות ירק ותפו"א עיראקיות (ערוק) צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 12:39 02/03/2016
ישראל אהרוני

אחד המתכונים הכי טעימים שיש ללביבות ירק הם הערוק העיראקיים. ישראל אהרוני מלמד אתכם איך להכין אותן

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה, צמחוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 30 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

3 תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף (מוכן מראש, חשוב שיהיו חמים)


צרור פטרוזילה


5 בצלים ירוקים


4 כפות קמח


כפית אבקת אפיה


2 ביצים


מלח, פלפל

 
 

אופן הכנה

  • מקלפים את תפו"א, מועכים, מעבירים לקערה.
  • קוצצים דק בצל ירוק ופטרוזיליה ומוסיפים לקערה יחד עם שאר החומרים ומערבבים.
  • צרים מהתערובת לביבות ומטגנים בשמן זית.

 

 

רוצים לראות את אהרוני מכין את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.