קישים אישיים עם בצל מקורמל וגבינת עזים • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
קישים אישיים של בצל מקורמל וגבינת עזים
קישים אישיים של בצל מקורמל וגבינת עזים צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 09:42 07/03/2016
שי-לי ליפא

רושם בקלי קלות- קישים אישיים מבצק עלים מוכן, עם תוספת מתוקה-מלוחה של בצל מקורמל וגבינת עיזים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 35 דקות | 8-10 טארטים אישיים | רמת קושי: קל

 

מצרכים

500 גרם בצק עלים מופשר לפי ההוראות שעל האריזה


1/3 כוס יין אדום יבש


1/4 כוס סילאן


2 כפות חומץ בלסמי


2 כפות שמן זית


3 בצלים סגולים בינוניים חתוכים לעיגולים בעובי 1/2 1 ס"מ


מלח ופלפל שחור גרוס


1/2 גליל גבינת גבינת עזים חתוכה לקוביות בגודל 2 ס"מ


עלי תימין

 
 

אופן הכנה

מכינים את הבצל המקורמל:
  • מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית.
  • מוסיפים יין אדום, סילאן, שמן זית וחומץ בלסמי, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • מניחים את עיגולי הבצל ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזל מסמיך (לא הופכים את הבצלים כדי שלא יתפרקו). מצננים היטב.
מכינים את הטארטים ואופים:
  • מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • פורסים את הבצק על משטח העבודה, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ ומניחים בתבנית.
  • מניחים עיגול בצק מקורמל במרכז הבצק, כשצידו המזוגג כלפי מעלה.
  • מתבלים במעט מלח ופלפל ומפזרים גבינת עזים ומעט עלי תימין.
  • אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהטארטים זהובים.

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.