פסטה פנה עם חצילים ועגבניות • מתכון של ישראל אהרוני

 
פסטה פנה עם חצילים ועגבניות
פסטה פנה עם חצילים ועגבניות צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 09:48 08/03/2016
ישראל אהרוני

פסטה עםפ ירקות אפויים בתנור ורוטב עגבניות, הארוחה המשפחתית המושלמת!

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: חצי שעה | רמת קושי: קל

 

מצרכים

חבילת פסטה פנה (או כל צורה שאוהבים)


1 חציל חתוך לקוביות של ס"מ וחצי


שמן זית, מלח פלפל


3 כפות שמן זית


3 שיני שום קצוצות


6 עלי מרווה


1 עגבניות מרוסקות


2 כפות רכז עגבניות


1 עגבניות שרי משומרות


מלח, פלפל


מעט שבבי צ'ילי


חופן בזיליקום


גבינת פרמזן

 
 

אופן הכנה

 

  • מערבבים חציל עם שמן זית, מלח ופלפל ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כעשרים דקות.
  • שמים שמן זית, שום ומרווה במחבת רחבה ומטגנים כמה דקות.
  • מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל וצ'ילי ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים חציל קלוי, מערבבים ומבשלים חמש דקות. מערבבים פנימה בזיליקום.
  • מבשלים פסטה, מעבירים למחבת, מערבבים, מפזרים בזיליקום ופרמזן ומגישים.

 

 
פסטה פנה עם חצילים ועגבניות
פסטה פנה עם חצילים ועגבניות צילום : נועם פריסמן
 

רוצים לראות את אהרוני מכין את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.