פטוצ'יני בולונז • מתכון של ישראל אהרוני

 
פטוצ'יני בולונז
פטוצ'יני בולונז צילום: fotolia
 
עודכן 18:09 14/03/2016
ישראל אהרוני

ראיתם את הבולונז המושלם שאהרוני וגידי אכלו באיטליה? הנה הגרסא של אהרוני למתכון הנצחי הזה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה וחצי-שעתיים | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

רבע כוס שמן זית


8 עלי מרווה


בצל קצוץ


4 שיני שום קצוצות


1 גזר חתוך לקוביות קטנות


ראש סלרי קטן חתוך לקוביות קטנות


1 קג בשר בקר קצוץ או טחון


מלח, פלפל שחור גרוס


מעט שבבי צ׳ילי חריפים


1 כוס יין אדום יבש


2 קופסאות עגבניות מרוסקות


2 כפות רכז עגבניות

 
 

אופן הכנה

 

  • שמים את השמן בסיר רחב ושטוח על אש בינונית וכשהוא חם מטגנים בו את המרווה, שום, בצל, גזר וסלרי כשלוש דקות.
  • מוסיפים את הבשר, מלח פלפל וצ׳ילי ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר שחום.
  • מוסיפים את היין ומבשלים כעשר דקות.
  • מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה לפחות.
  • מבשלים את הפסטה, מחלקים לצלחות ומניחים מעל מרוטב הבשר

 

 

אתם כבר עוקבים אחרי אהרוני וגידי בעמוד הפייסבוק שלהם?

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.