סוף עונת התפוזים: סלט תפוזים סיציליאני

 
סלט תפוזים סיציליאני
סלט תפוזים סיציליאני צילום: רומי נדלר
 
עודכן 09:21 17/03/2016
רומי נדלר

לקראת סוף החורף רומי נדלר מכינה סלט תפוזים סיציליאני מרענן במיוחד

 
 
 
 
 

סוף עונת התפוזים...אפילו אצלינו בשרון, התפוזים מתמעטים על העצים, והפרי ממש מתוק. הסלט הזה מוגש כמנת ביניים מרעננת או כאנטיפסטי.

 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

3 תפוזים


בצל סגול


2-3 כפות שמן זית


חופן זיתים שחורים


מלח, פלפל

 
 

אופן הכנה

קולפים את התפוזים (כולל הקליפה הלבנה).

פורסים את התפוזים לפרוסות דקות ומסדרים על צלחת הגשה.

פורסים דק-דק את הבצל הסגול ומסדרים מעל התפוזים.

מערבים בקערה קטנה את שמן הזית עם המלח והפלפל, מזלפים מעל התפוזים.

מפזרים מעל את הזיתים.

 

ניתן לשדרג ולהוסיף פרוסות שומר או סלרי, להוסיף חומץ בלסמי, להחליף את הזיתים בצימוקים, או להוסיף מעט צבע ירוק עם נענע או אורגנו טרי.

 
סלט תפוזים סיציליאני
סלט תפוזים סיציליאני צילום : רומי נדלר
 

 

עוד מתכונים איטלקיים, ואת כל הפרטים על הסדנאות שלה, תמצאו בבלוג של רומי.

 
עוד כתבות במדור Romina e La Cucina
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.