סוף החורף: חמין מקרוני • מתכון של ישראל אהרוני

 
חמין מקרוני
חמין מקרוני צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 10:23 24/03/2016
ישראל אהרוני

אהרוני מלמד להכין חמין מקרוני טעים במיוחד. גרסא פשוטה, קלילה יחסית וממכרת למאכל הקלאסי, עם עוף עסיסי והמון אטריות שמשלבות בין רכות לפריכות

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: שעתיים וחצי | רמת קושי: קל

 

מצרכים

8 שוקי עוף קצוצי עצם


שמן זית


מלח, פלפל גרוס


4 תפוחי אדמה בינוניים, חצויים לאורכם


1 חבילת ספגטי דקים


חצי כוס פירורי לחם


3 שיני שום קצוצות


כוס פטרוזיליה קצוצה


רבע כוס שמן זית


חצי כוס מים


מלח, פלפל גרוס

 
 

אופן הכנה

 

  • מבשלים את הספגטי כמעט לגמרי, מסננים ושמים בקערה גדולה.
  • מערבבים את פירורי הלחם, עם הפטרוזיליה, שום, מלח ופלפל ומעט שבבי צ'ילי. מוסיפים לאטריות ומערבבים יפה.
  • מחממים מעט שמן במחבת, משחימים את העוף בשמן עם מעט מלח ופלפל.
  • מחממים מעט שמן בסיר, מוסיפים את רבעי תפוחי האדמה ומשחימים אותם. שמים עליהם מחצית מהאטריות, עליהם שמים את העוף, את מחצית האטריות השנייה.
  • שמים על להבת הכיריים, יוצקים את המים, חצי כוס. מכסים ומכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לשעתיים.
  • הופכים על צלחת הגשה נאה.

 

 
חמין מקרוני
חמין מקרוני צילום : נועם פריסמן
 

רוצים לראות את אהרוני מכין את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.