עוגת פרג מצופה שוקולד

 
עוגת פרג
עוגת פרג צילום: fotolia
 
עודכן 22:09 24/03/2016
אתי ממן

עוגה קלה וטעימה במיוחד בציפוי שוקולד קל להכנה, שכל אחד יאהב

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 50 דקות | תבנית 24 עגולה | רמת קושי: קל

 

מצרכים

1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)


2 כוסות קמח


1 גביע אשל


1.5 כוסות סוכר


2 כפות יין מתוק


4 ביצים


100 גרם פרג טחון


170 גרם חמאה


1 כוס אגוזי מלך קצוצים


לציפוי:
100 גרם חמאה


4 כפות קקאו


1/4 כוס מים


3 כפות סוכר

 

אופן הכנה

 

 

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בקערה גדולה מערבבים חמאה, חלמונים, חצי כוס סוכר, קמח, פרג, אשל, אבקת אפייה, יין, ואגוזים.
  • מקציפים בקערת המיקסר חלבונים עם כוס סוכר.
  • מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת בקערה ומקפלים עד שאחיד.
  • משמנים את תבנית האפייה, ושופכים לתוכה את התערובת.
  • אופים כ-40 דקות.

 

מכינים את הציפוי:

 

  • בסיר על להבה בינונית ממיסים חמאה, סוכר, קקאו, מים.
  • מערבבים ושופכים על העוגה כשהיא חמה מיד כשיצאה מהתנור.

 

 

 

לספר המתכונים המלא של אתי ממן לחצו כאן.


לעמוד הפייסבוק של אמהות מבשלות ביחד לחצו כאן.


 

 
עוד כתבות במדור אמהות מבשלות ביחד - כל המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.