קובה בורגול מטוגנת

 
קובה בורגול מטוגנת
קובה בורגול מטוגנת צילום: fotolia
 
עודכן 22:21 24/03/2016
נאוה מלכה

מתכון קל ופשוט למנה העיראקית האהובה ביותר, קובה בורגול מטוגנת ופריכה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: חצי שעה | זמן כולל: שעה | 20 קובות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

500 גרם בורגול דק


500 גרם בשר טחון


3 בצלים


כפית וחצי מלח


רבע כפית פלפל שחור


1 כף שטוחה אבקת מרק עוף


כפית ורבע פפריקה חריפה


רבע כפית בהרט


100 גרם צנוברים


2 כוסות קמח


רבע כוס שמן

 

אופן הכנה

 

 

  • מזהיבים 3 בצלים קצוצים בשמן, מוסיפים חצי קילו בשר טחון, מפוררים טוב עם המזלג תוך כדי טיגון.
  • מוסיפים חצי כפית מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, רבע כפית פפריקה חריפה, כפית בהרט וצנוברים, מזהיבים עד שהבשר משנה את צבעו ומצננים.
  • משרים בורגול דק במים במשך 20 דקות.
  • בסיום סוחטים טוב את הנוזלים, מוסיפים קמח, שמן, כפית מלח וכפית פפריקה חריפה. לשים היטב ונותנים לתערובת מנוחה במשך 20 דקות.
  • קורצים עיגולים מהבצק וממלאים בתערובת. סוגרים את העיגולים חזרה סביב התערובת.
  • מטגנים בשמן חם ועמוק עד להזהבה.

 

 

 

לספר המתכונים המלא של נאוה מלכה לחצו כאן.


לעמוד הפייסבוק של אמהות מבשלות ביחד לחצו כאן.


 

 
עוד כתבות במדור אמהות מבשלות ביחד - כל המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.