פסטה צ'יקן בולז • מתכון של ישראל אהרוני

 
פסטה צ'יקן בולס
פסטה צ'יקן בולס צילום: fotolia
 
עודכן 11:41 28/03/2016
ישראל אהרוני

מי לא אוהב פסטה טעימה ברוטב עגבניות עם כדורי בשר? אהרוני מכין גרסא עם עוף במקום בקר, שגם ילדים יאהבו

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 40 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

500 גרם פרגיות טחונות


1 בצל


2 שיני שום קלופות


2 פרוסות לחם מושרות במים


חצי צרור פטרוזילה


מלח, פלפל


1 ביצה


לרוטב:

1 רכז עגבניות (רסק)


1 עגבניות שרי משומרות


2 כפות שמן


1 בצל קלוף


2 שיני שום קלופות


5 עלי מרווה


צרור עלי בזיליקום.

 

 

 

 
 

אופן הכנה

 

  • קוצצים במעבד מזון את הבצל, שום, לחם, פטרוזליה.
  • מעבירים לקערה, מוסיפים פרגיות וביצה ומערבבים.
  • צרים מהתערובת כדורים יפים בעזרת ידיים רטובות ומניחים על מגש עם נייר אפיה.

 

מכינים את הרוטב:

 

  • קוצצים בצל ושום.
  • שמים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו שום, בצל מרווה.
  • מוסיפים שני סוגי עגבניות משומרות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה.
  • מכניסים את הכדורים פנימה ומבשלים יחד כחצי שעה על להבה נמוכה.
  • מערבבים פנימה את הבזיליקום
  • יוצקים על פסטה שהכנו לפי הוראת ההכנה על גבי האריזה, בזמן בישול הרוטב.

 

 

רוצים לראות את אהרוני מכין את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.