נאצ'וס תוצרת בית • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
נאצ'וס תוצרת בית
נאצ'וס תוצרת בית צילום: שני צדיקריו
 
עודכן 10:47 29/03/2016
שי-לי ליפא

הגרסא הביתית לחטיף המקסיקני האהוב כל כך טעימה, שאחריה לא תקנו יותר את הגרסא התעשייתית אף פעם

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 48 נאצ'וס| רמת קושי: קל

 

מצרכים

4 טורטיות בינוניות


100 גרם גבינת פקורינו גד מגוררת דק


1/2 כפית פפריקה חריפה ו-1/2 כפית פפריקה מתוקה לנאצ'וס פיקנטיים (או 1 כפית פפריקה חריפה לנאצ'וס חריפים)


תרסיס שמן זית

 
 

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  • מערבבים גבינת פקורינו ופפריקה בקערה.
  • משמנים כל טורטייה במעט תרסיס שמן. מפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפקורינו.
  • חותכים כל טורטייה ל-4 משולשים גדולים, חותכים כל משולש ל-3 משולשים קטנים (בסך הכל מתקבלים 12 משולשים מכל טורטייה) ומניחים בתבניות.
  • אופים בתנור החם 10-8 דקות רק עד שהנאצ'וס זהובים (נזהרים לא לשרוף). מצננים היטב.
  • שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים.

*אם הנאצ'וס איבדו מפריכותם מייבשים אותם בתנור ב-160 מעלות כ-5 דקות.

 

רוצים לצפות בשי-לי מכינה את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.