עוגיות שקדים וסילאן

 
עוגיות שקדים וסילאן
עוגיות שקדים וסילאן צילום: יח"צ
 
עודכן 12:50 17/09/2016
אוכל ורק אוכל

עוגיות קלות להכנה, קראנצ'יות ומצוינות גם להכנת מתנות מתוקות, שאורזים בצלופן או בכלים יפים

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 25 דקות | כ-30 עוגיות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

1 ביצה


40 גרם (1/3 כוס) אבקת סוכר


1/4 כוס סילאן "תמר כנרת"


300 גרם (3 כוסות) פרוסות שקדים

 
 

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  • מערבבים ביצה עם אבקת סוכר וסילאן לתערובת אחידה. מוסיפים שקדים ומערבבים בעדינות וביסודיות כך שפרוסות השקדים יצופו בלי להישבר.
  • מעצבים לעוגיות: נוטלים כף מהתערובת לכל עוגיה ומניחים בתבנית.
  • אופים 12 דקות עד שהעוגיות זהובות. מצננים ושומרים בכלי אטום עד שבוע.

 
עוגיות שקדים וסילאן
עוגיות שקדים וסילאן צילום : יח"צ
 

לעוד מתכונים עם סילאן, לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סילאן - כל הכתבות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.