סיגרים במילוי מרציפן • מתכון של ישראל אהרוני

 
סיגרים במילוי מרציפן
סיגרים במילוי מרציפן צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 15:23 01/10/2017
ישראל אהרוני

שלושה רכיבים ויש לכם את קינוח הפרווה המושלם, לארוחה חגיגית או סתם לנשנוש כיפי

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 30 דקות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

400 גרם מרציפן גולמי מאיכות טובה


1 כף קליפת תפוז


ריבועי בצק פילו


מעט דבש לזילוף

 
 

אופן הכנה

  • לשים מעט את המרציפן עם קליפת התפוז עד שהוא מתרכך מעט.
  • מגלגלים מהתערובת אצבעות של כעשרה ס"מ.
  • מגלגלים את הפילו סביב אצבעות המרציפן לסיגר ומדביקים עם קמח מעורבב במעט מים.
  • מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
  • מזלפים מעל מעט דבש ומגישים.

 
סיגרים במילוי מרציפן
סיגרים במילוי מרציפן צילום : נועם פריסמן
 

רוצים לראות את אהרוני מכין את המתכון? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אחד על אחד עם אהרוני - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.