מאפה תפוחי אדמה ובצל עם טימין וסילאן

 
מאפה תפוחי אדמה ובצל עם טימין וסילאן
מאפה תפוחי אדמה ובצל עם טימין וסילאן צילום: יח"צ
 
עודכן 20:43 02/04/2016
אוכל ורק אוכל

תוספת מוצלחת לכל לארוחה: שכבות תפוחי אדמה ובצל בנגיעות טימין וסילאן עם ריח וטעם נפלאים שלא תוכלו להפסיק לאוכל

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: שעה | תבנית 20X30 | רמת קושי: קל

 

מצרכים

6 תפוחי אדמה פרוסים דק-דק


2 בצלים פרוסים דק


עלים מ-5 גבעולי תימין


4 כפות שמן זית


מלח ופלפל שחור גרוס


4 כפות סילאן טבעי "תמר כנרת"

 
 

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית.
  • מסדרים את תפוחי האדמה וטבעות הבצל בשכבות ומתבלים כל שכבה בתימין, מלח, פלפל ומטפטפים כף סילאן. מזלפים גם מעט שמן וכך ממשיכים בשכבות.
  • עוטפים ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות עד לריכוך.
  • לפני ההגשה מורידים את הכיסוי מגבירים את החום ל-200 מעלות ואופים עוד 10 דקות.

 

לעוד מתכונים עם סילאן, לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סילאן - כל הכתבות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.