דלוריות צלויות בסילאן וקינמון

 
דלוריות צלויות בסילאן וקינמון
דלוריות צלויות בסילאן וקינמון צילום: יח"צ
 
עודכן 20:53 02/04/2016
אוכל ורק אוכל

טעמה המתוק והאגוזי של הדלורית בשילוב הסילאן יחד עם פרירוי מצה פריכים ומתובלים יוצרים מנה שהיא פשוט כיף גדול. כמה דקות עבודה ויש לכם תוספת מושלמת לפסח

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה | 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

3 דלוריות חצויות לאורכן, נקיות מגרעינים


3 כפות שמן זית


מלח, פלפל וקינמון


3 כפות סילאן "תמר כנרת" לזיגוג


לפרובנסל מצות:
2 מצות מפוררות גס


2 כפות שמן זית


2 שיני שום כתושות


מלח ופלפל שחור גרוס


½ צרור פטרוזיליה קצוצה

 
 

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • מניחים את חצאי הדלוריות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעל שמן זית ומתבלים במלח, פלפל וקינמון.
  • אפים בתנור כ-40 דקות לריכוך ולהשחמה.
  • מכינים את הפרובנסל: מחממים מחבת עם שמן זית ומזהיבים את פירורי המצות עם שום, מלח ופלפל. מורידים מהאש ומוסיפים פטרוזיליה.
  • מוציאים מהתנור, מזלפים סילאן ומפזרים את הפרובנסל.

 

לעוד מתכונים עם סילאן, לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סילאן - כל הכתבות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.