כרוב ניצנים מוקפץ עם סילאן ובלסמי

 
כרוב ניצנים מוקפץ עם סילאן ובלסמי
כרוב ניצנים מוקפץ עם סילאן ובלסמי צילום: יח"צ
 
עודכן 21:04 02/04/2016
אוכל ורק אוכל

מתכון חובה לכל מי שטרם שילבו את כרובי הניצנים בתפריט מחשש לטעם המר. הם מתקבלים מתקתקים, קראנצ'יים ומאד טעימים, וישנו את כל מה שחשבתם על הירק הבריא הזה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה/טבעוני | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

קילו כרובי ניצנים טריים חצויים (או שקית של 800 גרם, מופשרים מהקפאה)


2 כפות שמן זית


מלח ופלפל שחור גרוס


עלים מ-5 גבעולי תימין


2 שיני שום חצויות


3 כפות סילאן "תמר כנרת"


2 כפות חומץ בלסמי

 
 

אופן הכנה

  • מחממים מחבת ברזל עם שמן זית וצולים את כרובי הניצנים כ-5 דקות.
  • מתבלים במלח , פלפל, תימין ושום ומערבבים.
  • כשהכרובים מתחילים להזהיב מוסיפים סילאן ובלסמי, וממשיכים לצרוב אותם עד שהם שחומים.

***לחלופין אפשר לאפות חצי שעה בתנור שחומם ל-190 מעלות עם כל החומרים.

 

לעוד מתכונים עם סילאן, לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סילאן - כל הכתבות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.