סלט שורשים ברוטב סילאן, ג'ינג'ר, לימון ושום

 
סלט שורשים ברוטב סילאן, ג'ינג'ר, לימון ושום
סלט שורשים ברוטב סילאן, ג'ינג'ר, לימון ושום צילום: יח"צ
 
עודכן 10:13 05/04/2016
אוכל ורק אוכל

קשה להתעלם מהסלט הססגוני ומלא הטעמים והמרקמים הפריכים, ירקות שורש ברוטב מקפיץ עם סילאן, ג'ינג'ר, לימון ושום

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

½ כרוב סגול פרוס לרצועות


2 גזרים חתוך לרצועות דקות


2 קולורבי חתוך לרצועות דקות


3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק


½ סלסילה נבטי שעועית


½ סלסילה נבטי חמניות


 

לרוטב:
3 כפות סילאן טבעי "תמר כנרת"


¼ כוס מיץ לימון סחוט טרי


1 כפית ג'ינג'ר מגורר


2 שיני שום כתושות


½ צ'ילי קצוץ דק


מלח


להגשה:
1/3 כוס פקאנים טבעיים


3 כפות רוטב סילאן טבעי "תמר כנרת"

 
 

אופן הכנה

  • מכינים פקאנים מקורמלים: מחממים מחבת וקולים את הפקאנים דקה-שתיים, מוסיפים סילאן, מערבבים דקה וכשמגיע לרתיחה ומסמיך מעט מכבים את הלהבה.
  • מצננים וקוצצים.
  • מערבבים את כל הירקות בקערה.
  • מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת. טועמים ומתקנים תיבול.

 

לעוד מתכונים עם סילאן, לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סילאן - כל הכתבות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.