קציצות עוף ובטטה ברוטב בצל וסילאן

 
קציצות עוף ובטטה ברוטב בצל וסילאן
קציצות עוף ובטטה ברוטב בצל וסילאן צילום: יח"צ
 
עודכן 11:08 15/09/2016
אוכל ורק אוכל

מתכון לקציצות עוף נימוחות ומלאות טעמים ברוטב מתקתק עם בצל וסילאן, שילדים מאוד אוהבים ולמבוגרים קשה להישאר אדישים אליהם

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: שעה וחצי | 4-6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

½ קילו עוף טחון (פרגית או חזה)


1 בטטה (כ-300 גרם) מבושלת ומעוכה למחית


1 בצל מגורר בפומפייה


3 כפות קמח מצה


1 ביצה


3-2 כפות שמן זית לטיגון


לרוטב:
1 בצל קצוץ


½ כוס מרק או יין לבן


3 כפות סילאן "תמר כנרת"

 
 

אופן הכנה

  • מערבבים את חומרי הקציצות. מכסים ומקררים חצי שעה.
  • מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית ומטגנים את הקציצות 3-2 דקות משני הצדדים.
  • מנקים את השמן ממשקעים שרופים ומוסיפים בצל ובמידת הצורך עוד שמן זית.
  • מטגנים 10 דקות על להבה בינונית-נמוכה להזהבה,
  • מוסיפים מרק או יין לבן וסילאן, מערבבים לאיחוד הרוטב ומחזירים את הקציצות למחבת, מכסים ומבשלים עוד 20 דקות באש נמוכה.

 
קציצות עוף ובטטה ברוטב בצל וסילאן
קציצות עוף ובטטה ברוטב בצל וסילאן צילום : יח"צ
 

לעוד מתכונים עם סילאן, לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סילאן - כל הכתבות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.