פילה דג אפוי בתנור בציפוי קמח תירס שקדים ועשבי תיבול

 
פילה דג אפוי בתנור בציפוי קמח תירס
פילה דג אפוי בתנור בציפוי קמח תירס צילום: fotolia
 
עודכן 16:16 11/04/2016
אוכל ורק אוכל

מנת דג חגיגית בתנור עם ציפוי מעולה ופריך של קמח תירס, שקדים ועשבי תיבול מרעננים, שמכינים בקלות

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 10 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

לדגים:
4 נתחי פילה דג- 200 גר' פילה ליחידה (ניתן להשתמש בבס, דניס, פורל מוסר, מושט ועוד).

 

לציפוי:
4 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, תימין, שמיר, כוסברה, נענע, בזיליקום, אורגנו או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים)


6 כפות קמח תירס


2 כפיות שמן זית


2 כפות שקדים קצוצים


1/4 כפית פלפל שחור

 

להגשה:
4 חצאי לימון

 

 
 

אופן הכנה

  • מחממים תנור ל- 180 מעלות
  • מכסים תבנית בנייר אפייה
  • מניחים את הדגים בתבנית, על הצד של העור בקערה,
  • מערבבים היטב את כל החומרים לציפוי, ומפזרים מעל הדגים .
  • אופים כעשר דקות
  • מגישים כל מנה עם חצי לימון.

 
עוד כתבות במדור ספיישל דג טרי - מתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.