פילה מושט עם מנגולד ופלפלים

 
פילה מושט עם מנגולד ופלפלים
פילה מושט עם מנגולד ופלפלים צילום: אפיק גבאי
 
עודכן 16:07 24/04/2016
אינס ינאי שליט

מנת דג מנחמת שמכינים בקלות: פילה עסיסי ברוטב מנגולד ופלפלים, שכיף לטבול בו את הלחם או המצה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: חצי שעה | זמן כולל: שעה | 3-4 מנות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

4 מנות של פילה מושט\ אמנון


2 כוסות של עלי מנגולד חתוכים לרצועות דקות ( רק החלק הירוק)- ניתן להחליף בתרד


3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות


1 פלפל חריף ירוק חתוך לטבעות


כפית זרעי כוסברה כתושים


כף פפריקה מתוקה


חצי כפית צ'ילי טחון חריף


רבע כוס שמן זית


כפית שטוחה מלח


רבעי כוס כוסברה קצוצה


1 כף רסק עגבניות


1 כוס מים


4 שיני שום פרוסות


1/2 כפית קימל טחון- לא חובה אבל ממש מומלץ

 
 

אופן הכנה

  • בסיר רחב- סוטאז' מניחים רבע כוס שמן זית ואת הפלפלים ועלי המנגולד, מטגנים תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות, מוסיפים את השום והתבלינים היבשים ומערבבים.
  • מוציאים כרבע מכמות הפלפלים והמנגולד ומניחים בסיר את פילה הדג, מפזרים מעליו את רבע הכמות שהוצאנו ושופכים בזהירות כוס מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מפזרים כוסברה ומבשלים בכיסוי חלקי 25 דקות.
 
פילה מושט עם מנגולד ופלפלים
פילה מושט עם מנגולד ופלפלים צילום : אפיק גבאי
 
עוד כתבות במדור ספיישל דג טרי - מתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.