עוגת שוקולד פרג לפסח

 
עוגת שוקולד פרג
עוגת שוקולד פרג צילום: אפיק גבאי
 
עודכן 10:57 19/04/2016
רביבה אפל - רביבה וסיליה, G צמרת

רביבה אפל מכינה עוגת שוקולד עסיסית וטעימה לפסח, עם תוספת של פרג. מי אמר שאין למה לאכול ליד הקפה בחג?

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: שעה | כמות מנות: 2 תבניות אינגליש או תבנית קוגלהוף | רמת קושי: קל

 

מצרכים

200 גר' חמאה


200 גר' שוקולד מריר


100 גר' סוכר


120 גר' חלמונים


200 גר' פרג טחון


1 כף קורנפלור


210 גר' חלבונים


100 גר' סוכר

 
 

אופן הכנה

 

  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • ממיסים חמאה, שוקולד וסוכר.
  • מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
  • מקפלים פנימה את הפרג והקורנפלור ומערבבים.
  • מקציפים את החלבונים עם כמות הסוכר השנייה ומקפלים את הקצף לתערובת השוקולד פרג.
  • משמנים היטב תבנית קוגלהוף ותבנית מלבנית קטנה או שתי תבניות אינגליש קייק ומעבירים אליהם את הבלילה.
  • אופים כ-40-45 דק', עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים יבשים עליו, בלי בלילה נוזלית.

 

 
עוגת שוקולד פרג
עוגת שוקולד פרג צילום : אפיק גבאי
 

רוצים עוד מתכונים לפסח? לחצו כאן!

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.