עוגיות פיננסייר לפסח

 
עוגיות פיננסייר
עוגיות פיננסייר צילום: תמי שיבק
 
עודכן 09:11 20/04/2016
רביבה אפל - רביבה וסיליה, G צמרת

רביבה אפל מכינה עוגיות רכות ועדינות עם אגוזים ושקדים וטעם מיוחד של חמאה חומה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 45 דקות | כ-40 עוגיות | רמת קושי: בינוני

 

מצרכים

330 גר' אבקת סוכר


120 גר' אבקת שקדים


30 גר' טרימולין (סוכר אינברטי)


300 גר' חלבונים


200 גר' חמאה


130 גר' שקדים טחונים או לוז טחון


4 גר' אבקת אפייה


תמצית וניל

 
 

אופן הכנה

 

  • מחממים חמאה על אש בינונית-נמוכה עד שהחמאה מתחילה להזהיב ומקבלת ריח אגוזי. מסירים מהאש ומקררים.
  • מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את אבקת הסוכר, אבקת השקדים, הסוכר האינברטי ואח"כ את החלבונים, החמאה "השרופה", תמצית הוניל ולבסוף את השקדים הטחונים ואבקת האפייה.
  • שמים במקרר לכמה שעות או למשך הלילה.
  • מזלפים לתבנית סיליקון בצורה של פיננסייר ואופים ב-175 מעלות במשך 12-15 דק'.
  • אפשר להוסיף לתערובת מיץ מחצי לימון וקליפה מגוררת או צימוקים שרויים ברום או שברי פטל טרי/קפוא.

 

 

רוצים עוד מתכונים לפסח? לחצו כאן!

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.