מתוק במנגל: סמור'ס על מקל

 
סמור'ס על מקל
סמור'ס על מקל צילום: לירון אלמוג
 
עודכן 13:00 09/05/2016
שפית מאיה דרין למרשמלו כרמית

הקינוח המושלם לכל "על האש", שיפודים של מרשמלו, שוקולד ועוגיות לוטוס, שמחממים מעל האש וזוללים כשזה עוד חם

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 20 שיפודים | רמת קושי: קל

 

מצרכים

30 יח' מרשמלו ורוד לבן


100 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית


2 כפיות שמן קוקוס


6 ביסקוויטים לוטוס גרוסים

 
 

אופן הכנה

  • משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.
  • ממיסים שוקולד ושמן קוקוס.
  • טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות שוקולד לטפטף. כאשר נשארת רק שכבת השוקולד החיונית מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.
  • חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.
  • מעל המנגל, או אפילו בבית בעזרת ברנר, להבת גז או אפילו מצית שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.

 
סמור'ס על מקל
סמור'ס על מקל צילום : לירון אלמוג
 

רוצים עוד מתכונים לפסח? לחצו כאן!

 
עוד כתבות במדור יום העצמאות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.