השילוב המושלם: עוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו

 
עוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו
עוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו צילום: לירון אלמוג
 
עודכן 10:16 10/05/2016
שפית מאיה דרין למרשמלו כרמית

עוגיות שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניהן: שוקולד, מרשמלו ועוד שברי שוקולד. מושחתות במיוחד וקלות להכנה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות | 40 עוגיות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

350 גרם שוקולד מריר 60% של כרמית ,קצוץ גס


2 כפות גדושות שמן קוקוס


1/4 כוס קמח


1/2 כוס שקדים טחונים


1/4 כפית אבקת אפייה


2 ביצים


1/4 כוס סוכר חום דחוס


10 יח' מרשמלו ורוד לבן של כרמית

 
 

אופן הכנה

  • ממיסים 200 גרם שוקולד (שומרים 150 גרם להמשך) ושמן קוקוס לקרם חלק לגמרי.
  • מקציפים ביצים וסוכר חום וקצף בהיר ותפוח.
  • מערבבים קמח, שקדים ואבקת אפייה.
  • מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, מקפלים את היבשים אל השוקולד, מוסיפים את יתרת השוקולד הקצוץ. שומרים במקרר.
  • בינתיים חותכים כל מרשמלו ל-4 פרוסות עגולות.
  • מסדרים על תבנית אפייה תלוליות אחידות במרווח מה אחת מהשנייה.
  • נועצים עיגול מרשמלו במרכז כל תלולית.
  • אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ8 דקות עד שפני העוגיות הופך סדוק ומבריק והמרשמלו נמס.

 

 
עוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו
עוגיות שוקולד פאדג' עם שברי שוקולד ומרשמלו צילום : לירון אלמוג
 

רוצים עוד מתכונים לפסח? לחצו כאן!

 
עוד כתבות במדור יום העצמאות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.