פסטה זוקיני ברוטב פסטו • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
פסטה זוקיני ברוטב פסטו
פסטה זוקיני ברוטב פסטו צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 10:01 15/05/2016
שי-לי ליפא

פסטה ללא פסטה: ארוחה בריאה וגם טעימה של "פסטה" מרצועות זוקיני, ברוטב של פסטו ביתי וגבינה בולגרית

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

6 זוקיני בינוניים


1 כף שמן זית


4 כפות ממרח פסטו מאיכות טובה


קליפה מגוררת דק מ-1/2 לימון


מלח ופלפל שחור גרוס


להגשה:
1/4 קובייה (80 גרם) בולגרית


עלי בזיליקום

 
 

אופן הכנה

  • בעזרת קולפן מיוחד לג'וליאנים או סכין מיוחדת במנדולינה פורסים את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות כמו ספגטי.
  • מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית וזוקיני ומקפיצים 3-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהזוקיני מתחיל להתרכך.
  • מוסיפים ממרח פסטו וקליפת לימון, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. מקפיצים עוד כדקה למיזוג טעמים.
  • מגררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מייד.

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור סופר שי-לי - המתכונים המלאים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.