ללא גלוטן: סהרוני בורקיטס גבינה

 
סהרוני בוריקיטס גבינה-  ללא גלוטן
סהרוני בוריקיטס גבינה- ללא גלוטן צילום: גיל גוטקין
 
עודכן 12:37 17/05/2016
עינת מזור

סהרוני בצק פריכים וגבינתיים ללא טיפה של גלוטן, ואפילו בלי הרבה שומן. הפינוק הכי כיפי!

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 25 דקות | זמן כולל: שעה | 8 סהרונים | רמת קושי: קל- בינוני

 

מצרכים

1 כוס קמח "כרגיל", רב תכליתי מנופה


¼ כפית אבקת אפייה


½ כוס גבינה צהובה מגוררת


50 גר חמאה


¼ כפית מלח


½ כוס גבינה לבנה

 
 

אופן הכנה

 

  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • לשים את החומרים בקערה לבצק אחיד.
  • מחלקים לשתיים את הבצק ויוצרים 2 דיסקיות. אם הבצק דביק, מקררים אותו כרבע שעה במקרר.
  • בין 2 ניירות אפייה, מרדדים כל כדור לעובי 3 מ"מ.מחלקים את הבצק ל 8 משולשים(כמו פיצה) ומגלגלים מהחלק הרחב לצר. אופים כ-10 דקות, עד להזהבה.
  • ניתן להבריש בביצה טרופה לפני ההכנסה לתנור ולפזר שומשום.

 

 
סהרוני בוריקיטס גבינה-  ללא גלוטן
סהרוני בוריקיטס גבינה- ללא גלוטן צילום : גיל גוטקין
 

לעמוד הפייסבוק של עינת מזור ולעוד מתכונים לחצו כאן.

 

רוצים עוד מתכונים ללא גלוטן? לחצו כאן.

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים ללא גלוטן
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.