"אלפחורס" בננה לעצלנים • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
אלפחורס בננה
אלפחורס בננה צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 10:45 15/06/2017
שי-לי ליפא

את הגרסא הזו לאלפחורס כל אחד יכול להכין: פרוסות בננה עם ריבת חלב, שוקולד וקוקוס, שגם הילדים וגם הגדולים יאהבו

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 10 דקות | 20 אלפחורס | רמת קושי: קל

 

מצרכים

4 בננות בשלות


ריבת חלב


100 גרם שוקולד מומס


1/3 כוס קוקוס טחון

 
 

אופן הכנה

  • מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • חותכים כל בננה לפרוסות עגולות בעובי 1 ס"מ.
  • מניחים כ-1/4 כפית ריבת חלב על חצי מהפרוסות וסוגרים עם שאר הפרוסות למעין כריך בננה (אלפחורס).
  • טובלים כל אלפחורס בשוקולד המומס לכיסוי חלקי, ומיד אחרי טובלים בקוקוס הטחון את החלק המצופה בשוקולד, ומניחים בתבנית. שומרים מכוסה במקרר.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.