מתכון וטריק לילדים: פרצוף ביצה קשה • מתכון מתוך סופר שי-לי

 
פרצוף ביצה
פרצוף ביצה צילום: נועם פריסמן
 
עודכן 09:58 29/05/2016
שי-לי ליפא

הילדים מסרבים לאכול ביצים? ככה מצליחו לשכנע אפילו את העקשנים ביותר: ביצים קשות שמסודרות כמו פרצופים חמודים על הצלחת

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 5 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 8 פרצופים | רמת קושי: קל

 

מצרכים

4 ביצים קשות (הכי טוב להכניס ביצים לתוך מים רותחים ולבשל בול 10 דקות, לקבלת חלמון יפה וצהוב)


1 כף מיונז


1/4 כפית חרדל דיז'ון חלק


מעט מלח ופלפל שחור גרוס

 

לקישוט:

6-5 זיתים שחורים קטנים מגולענים


1 פלפל אדום קטן


גבעולי שמיר

 
 

אופן הכנה

  • חוצים את הביצים הקשות לאורכן ומוציאים את החלמונים לקערה.
  • מועכים את החלמונים עם מזלג.
  • מוסיפים מיונז וחרדל, מתבלים במעט מלח ופלפל ומערבבים לתערובת חלקה.
  • בעזרת כפית או שקית זילוף עם צנתר חלק ממלאים את חצאי הביצים במלית.
  • חותכים את הזיתים לעיגולים דקים ואת הפלפל למשולשים קטנים. גוזרים את השמיר לענפים קטנים.
  • יוצרים פרצוף בכל ביצה.

 

 

רוצים לראות את שי לי מכינה את המתכון בפרק המלא של התוכנית? לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.