לביבות תפוחי אדמה וחלפיניו

 
לביבות תפוחי אדמה וחלפיניו
לביבות תפוחי אדמה וחלפיניו צילום: שף איתמר דוידוב, חברת "טרז פזוס"
 
עודכן 01:25 08/06/2016
שף איתמר דוידוב

נמאס לכם להגיש רק לחם ליד הגבינות בחג שבועות? לביבות תפוחי אדמה בסגנון מקסיקני פיקנטי ילכו מעולה עם כל מה שתגישו על שולחן החג

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 20 דקות | זמן כולל: 30 דקות | כ-10 לביבות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

חצי ק"ג תפוחי אדמה


1 בצל קטן קצוץ


2 כפות קמח


1-2 ביצים טרופות


1 כף חלפניו כבוש קצוץ דק


מלח


שמן לטיגון

 
 

אופן הכנה

 

  • מקלפים ומגררים את תפוחי האדמה.
  • מוסיפים את המלח. מערבבים וסוחטים היטב מכל הנוזלים שניגרו מהם.
  • מערבבים עם הבצל הקצוץ, הקמח והביצה, ומתבלים במלח וחלפניו. (מתחילים עם ביצה אחת, ואם הבלילה קשה מדי, מוסיפים גם את השניה).
  • יוצקים שמן למחבת. מחממים היטב.
  • ממלאים כף גדולה מהתערובת, משטחים ומחליקים לשמן החם. מכינים לביבות נוספות באותה צורה.
  • מטגנים כמה דקות עד שהן פריכות וזהובות.
  • מספיגים על מגבות נייר. מגישים מיד

 

 

מחפשים עוד מתכונים לשבועות? לחצו כאן.

 

לאתר חברת טרס פזוס לחצו כאן.

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.