סלט תירס עם אבוקדו ושעועית

 
סלט תירס עם אבוקדו ושעועית
סלט תירס עם אבוקדו ושעועית צילום: ענת לבל
 
עודכן 10:25 19/06/2016
ענת לבל

ארוחת הערב המושלמת: סלט קל, מהיר, בריא ובעיקר טעים. תירס סופר מתוק, אבוקדו ושעועית שיוצרים ארוחה מלאה ובריאה

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 10 דקות | זמן כולל: 10 דקות | 6 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

3 קלחי תירס סופר מתוק, טריים, נקיים מעלים ומסיבים


1 אבוקדו - מקולף וחתוך לקוביות


1 קופסת שימורים (כ- 500 ג') של שעועית אדומה, או שחורה מסוננת מנוזלים


1 פלפל אדום קצוץ


1 בצל סגול קצוץ


לרוטב:
½ כוס מיונז


3 כפות שמן קנולה או 2 כפות מים


מיץ ½ לימון או ליים


1 שן שום


חצי צרור עלי כוסברה


מלח, פלפל שחור

 
 

אופן הכנה

 

  • מעבדים את כל רכיבי הרוטב במעבד מזון למרקם חלק, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  • מפרידים את גרגירי התירס מהקלח - מעמידים קלח תירס בקערה ו"מגלחים" את הגרגירים בהעברת סכין חדה מראש הקלח תחתיתו.
  • לקערת גרגירי התירס מוסיפים פלפל אדום ובצל סגול ומערבבים. מוסיפים את השעועית והאבוקדו ומערבבים שוב בעדינות.
  • לפני ההגשה יוצקים את הרוטב ומערבבים.

 

 

המתכון באדיבות חוות תקוע.

 

 

מחפשים עוד מתכונים לסלטים? לחצו כאן.

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.