נשנוש בריטי מושלם: מתכון לפיש אנד צ'יפס

 
מטבל מיונז בצד ואתם מסודרים
מטבל מיונז בצד ואתם מסודרים צילום: רועי ברקוביץ'
 
עודכן 11:14 20/06/2016

לפני המשחק של אנגליה נגד סלובקיה, קבלו מתכון למנה הכי בריטית שיש - פלחי תפוחי אדמה מטוגנים לצד נתחי דג בציפוי פריך

 
 
 
 
 

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 50 דקות | כמות מנות: 5 מנות | רמת קושי: קל

 

מצרכים:

 

500 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לשמיניות


600 גרם דג קוד או בורי מפולט ונקי מעצמות  


 

להכנת הבלילה:

 

250 גרם קמח


1 ביצה


200 מ"ל מים קרים


קורט מלח


 

 

לציפוי:

 

250 גרם פרורי לחם


50 גרם שקדים קלויים


גרידה מלימון אחד


מלח ופלפל לפי הטעם


 

אופן הכנה:

  • משרים את תפוחי האדמה במי קרח על מנת שלא ישחירו.
  • מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבלילה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד .
  • בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי הציפוי .
  • במחבת רחבה מחממים שמן קנולה.
  • טובלים את נתחי הפילה בבלילה, לאחר מכן בציפוי ולבסוף מניחים בזהירות בשמן הלוהט.
  • מטגנים עד לכדי הזהבה מכל צד.
  • מוצאים את פלחי תפוחי האדמה מהמים, מייבשים בנייר סופג ומטגנים עד הזהבה. מגישים מיד.

 

המתכון באדיבות השף ארז שבו.

 
עוד כתבות במדור אוכלים את היורו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.