שער אוסטרי: מתכון לשניצל וינאי

 
שניצל וינאי
שניצל וינאי צילום: fotolia
 
עודכן 10:09 22/06/2016
על השולחן

אחד מהסודות הכמוסים של השניצל הווינאי האולטימטיבי הוא במרכיב העיקרי - השימוש בבשר עגל במקום עוף. קבלו את המתכון הכי טעים שיש, לכבוד המשחק אוסטריה-איסלנד

 
 
 
 
 

סוג מתכון: בשרי | זמן הכנה: 15 דקות | זמן כולל: 15 דקות | 4 מנות | רמת קושי: קל

 

מרכיבים:

 

4 נתחי עגל, במשקל כולל של 650-700 גרם, משוטחים לעובי 4 מ"מ


2 ביצים


2 כפיות מים


מלח ופלפל שחור, טחון טרי


1/2 כוס קמח


2 כוסות פירורי לחם טריים


1/2-2/3 כוס שמן צמחי לטיגון [אפשר להמיר מחצית מכמות השמן בחמאה, אבל אז צריך להשגיח שהחמאה לא תישרף].

אופן הכנה:

1. בקערית טורפים את הביצים עם 2 כפיות מים ומתבלים במלח ופלפל.
2. מכינים את הקמח ופירורי הלחם בכלים נפרדים, ואז: טובלים את הנתחים בקמח, מנערים קלות, טובלים בביצה ובפירורי הלחם, מהדקים היטב את פירורי הלחם.
3. במחבת מחממים שמן לחום בינוני (165 מעלות). מטגנים את השניצל כ-4 דקות מכל צד עד להשחמה. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג. מגישים מיד.

מחפשים מתכון?
כיצד תעשו את השניצל הכי טוב שלכם?
וידאו - טיפים לחיתוך נכון של שניצל >>

 
עוד כתבות במדור אוכלים את היורו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.