לביבות תירס וריקוטה

 
לביבות תירס וריקוטה
לביבות תירס וריקוטה צילום: ענת לבל
 
עודכן 11:26 03/03/2017
ענת לבל

מי לא אוהב לביבות תירס? הגרסה הזו,עם תירס מתוק במיוחד וגבינת ריקוטה, מושלמת במיוחד

 
 
 
 
 

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 30 דקות | זמן כולל: 30 דקות | 14-16 לביבות | רמת קושי: קל

 

מצרכים

2 קלחי תירס טרי סופר מתוק, נקיים מעלים ומסיבים


1 מיכל (250 ג') גבינת ריקוטה 5%


¼ כוס חלב


מלח, פלפל שחור


קורט אגוז מוסקט


2 גבעולי בצל ירוק קצוץ


¼ כוס גבינת קצ'קבל מגורדת (אפשר גם גבינה צהובה רגילה)


5 כפות קמח רגיל


1 ביצה


לטיגון: שמן קנולה

 
 

אופן הכנה

 

  • מפרידים את גרגירי התירס מהקלח - מעמידים קלח תירס בקערה ו"מגלחים" את הגרגירים בהעברת סכין חדה מראש הקלח עד תחתיתו.
  • מעבירים את הגרגירים לקערה ומוסיפים גבינת ריקוטה, ביצה, תבלינים, חלב, בצל ירוק, גבינת קצ'קבל וקמח ומערבבים היטב.
  • מחממים במחבת שמן בשכבה דקה ואחידה ויוצקים לביבות בעזרת כף. מטגנים עד להזהבה והתייצבות, הופכים בעדינות ומטגנים עד להזהבת הצד השני. מעבירים לנייר סופג ומגישים.

 

 

המתכון באדיבות חוות תקוע.

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.