אוכלים את היורו: רבע גמר רביעי

 
עודכן 11:36 30/06/2016

ברבע הגמר הרביעי של טורניר אוכל היורו שלנו: פסטה פטנט ברוטב פסטו ועגבניות מול מאפה פוגאץ' הונגרי עם בצל וקימל. בואו לבחור את המתכון המנצח

 
 
 
 
 
אוכלים את היורו, רבע גמר רביעי
אוכלים את היורו, רבע גמר רביעי צילום : Studio The Pixel
 

המתמודדת הראשונה: פסטה פטנט ברוטב פסטו עם עגבניות.

רצועות פסטה שנקראת מלטליאטי שמכינים מדפי לזניה, ברוטב סופר טעים של עגבניות שרי ופסטו תוצרת בית. המתכון המלא כאן.


 
פסטה ברוטב עגבניות ופסטו
פסטה ברוטב עגבניות ופסטו צילום : אפיק גבאי
 

המתמודד השני: פּוֹגָאץ'-מאפה הונגרי עם בצל וקימל

מאפה מקסים עם שם שמזכיר פוקאצ'ה ומרקם שנמצא איפשהו בין לחמנייה לעוגייה. המתכון המלא כאן.


 
פיש אנד צ'יפס
פיש אנד צ'יפס צילום : יח"צ
 


 
עוד כתבות במדור אוכלים את היורו
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.